The Bull Bracknell

Branding + Packaging

The Bull is a pub dating back to the 15th century situated in the heart of a brand new shopping centre redevelopment in Bracknell, London. Because of this redevelopment, The Bull wanted to redefine their offer to a premium dining experience amongst a sea of Nandos and Pret a Mangers. The brief was to combine old with new, celebrating their heritage while embracing a new more modern look. This was achieved by combining a botanical engraving style illustration with modern paired back fonts and a bold colour palette. The illustration referenced not only the local flora of Bracknell forest, but also vintage wallpapers popular in England in the late 17th century arts and craft movement.

 

 
The Bull Bracknell rebrand logo on custom fern illustration
Artboard 17@1x.png
The Bull Bracknell refurbished pub interior
The Bull Bracknell new logo stamp
The Bull Bracknell rebranded stationery bounceback
The Bull Bracknell custom fern illustration
Artboard 17@1x.png
The Bull Bracknell rebranded menu holder
 
 

For all the latest, check out my instagram